• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спроба «вагнерівців» наступати під Бахмутом закінчилася їхнім знищенням, двоє у полоні

    Опубликовано: 2022-10-27 18:00:24

    Бійці Нацгвардії знищили під Бахмутом – на одному з найскладніших на даний момент напрямків на фронті – дві групи найманців із приватної військової компанії Вагнера. Двоє окупантів потрапили в полон, повідомив представник Нацгвардії полковник Микола Уршалович на брифінгу 27 жовтня.

    Він розповів, що на початку тижня, 23 та 24 жовтня, на Бахмутському напрямку дві групи "вагнерівців", які складалися переважно з колишніх в'язнів, під прикриттям артилерії намагалися наступати на позиції Нацгвардії.

    "Але ці "джентльмени удачі" не врахували, що у бійців бригади оперативного призначення дещо інші погляди на перевиховання окупантів із поганих у хороших. Тому ці групи були знищені, а двоє людей взяті в полон", – повідомив Уршалович.

    Полоненими, за його словами, виявилися громадяни РФ, які раніше відбували строки за тяжкі злочини – розбійні напади та вбивства. Вони уклали шестимісячний контракт із ПВК та були відправлені воювати проти України.

    Оксана Житнюк
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.