• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як приготувати мариновані помідори з пiкантним кетчупом?

    Опубликовано: 2023-06-30 21:55:51

    Мариновані помідори – це чудова закуска, яку можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Вони відмінно поєднуються з іншими стравами та додають яскравість та свіжість на стіл. Тут ми розповімо вам про те, як легко та швидко приготувати смачні мариновані помідори з кетчупом чілі в домашнiх умовах.

    Інгредієнти:

    Середньорозмірні помідори – 1 кг
    Часник - 4-5 зубчиків
    Оцет - 200 мл
    Цукор - 2 столові ложки
    Сіль - 1 столова ложка
    мелений чорний перець - за смаком
    Лавровий лист - 2-3 штуки
    Рослинна олія - 2 столові ложки
    Вода – 200 мл
    Кетчуп або соус – 4-5 столових ложок

    Крок 1: Підготовка помідорів

    Перед початком приготування помідори необхідно ретельно промити під проточною водою та обсушити. Потім кожен помідор зробіть невеликі надрізи ножем. Це дозволить маринаду проникнути всередину помідора та надати їм більш насиченого смаку.

    Крок 2: Приготування маринаду

    Для приготування маринаду візьміть сотейник і додайте в нього оцет, цукор, сіль, мелений чорний перець, лавровий лист, олію, воду та соус або кетчуп. Поставте сотейник на середній вогонь та доведіть суміш до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте маринад ще 5-7 хвилин, щоб усі інгредієнти добре з'єдналися та дали ароматний смак.

    Крок 3: Маринування помідорів

    Помідори акуратно викладіть у скляну банку чи іншу ємність. Додайте|добавляйте| в банку трохи нарізаного часнику для додаткового аромату. Залийте помідори маринадом готовим так, щоб вони повністю покрилися. Переконайтеся, що всі помідори є під маринадом і немає вільного простору. Це допоможе зберегти їх свіжість та аромат.

    Крок 4: Зберігання та подача

    Закрийте банку кришкою і залиште при кімнатній температурі на кілька годин для наполягання. Потім помістіть банку з маринованими помідорами в холодильник і зберігайте там до готовності. Їх можна подавати можна подавати як самостійну закуску або використовувати у різних стравах, наприклад, у салатах чи бутербродах.

    Як бачите, приготування не вимагає багато часу. Ви можете насолоджуватися цією смачною закускою цілий рік, зберігаючи свіжість та аромат свіжих помідорів. Спробуйте приготувати їх самостiйно та здивуйте своїх близьких та гостей смачною та оригінальною стравою.

    До яких страв подають мариновані помідори з кетчупом чiлi

    Мариновані помідори – це смачна та ароматна закуска, яка чудово поєднується з різними стравами. Їхній яскравий смак і освіжаюча кислинка роблять їх відмінним доповненням до різноманітних кулінарних комбінацій. Мариновані помідори додають свіжості та кислинки до сендвічів та бургерів. Вони ідеально поєднуються з грудинкою, куркою, яловичиною або овочами, надаючи страві яскравості та смаку. Вони відмінно поєднуються з пастою та піцою. Додайте їх у пасту з оливками, базиліком та пармезаном або використовуйте як топінг для піци. Вони надають страві яскравості та свіжого смаку. Також мариновані помідори можуть бути відмінним доповненням до гарнірів з картоплі, рису чи кукурудзи. Вони чудово поєднуються із різними сирами, створюючи цікаві смакові контрасти.

    Не соромтеся експериментувати та додавати мариновані помідори в різні страви на свій смак!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.