• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Бокій масштабує бізнес 4bill і SettlePay

    Опубликовано: 2024-02-11 21:10:15

    Ігор Бокій розповів про перспективи 4bill і SettlePay

    Представник платіжних сервісів 4bill та SettlePay Ігор Бокій планує активно розвивати і масштабувати бізнес, незважаючи на складнощі 2023 року.

    Він заявив, що минулий рік багато в чому виявився переломним для фінансової системи і платіжних компаній, які працюють на ринку.

    Ігор Бокій, представник платіжних сервісів 4bill та SettlePay

    Ігор Бокій, представник платіжних сервісів 4bill та SettlePay

    Незважаючи на це, обидві компанії зуміли домогтися значних успіхів у розвитку та укрупненні бізнесу, створенні нових послуг і сервісів для клієнтів. Так, SettlePay UAB отримала європейську ліцензію для здійснення криптовалютних операцій. Завдяки цьому з'явилася можливість для розширення платіжних методів і встановлення кращих тарифів для фіатних операцій; партнерства із провідними крипто-мерчантами.

    "Отримання ліцензії дасть змогу SettlePay ефективно взаємодіяти з європейськими ліцензованими бізнесами, включно зі сферами, які вважаються високоризиковими", - стверджує Ігор Бокій.

    На початку грудня 2023 р. користувачі платіжної системи SettlePay Wallet отримали гарну новину: криптогаманець став партнером STICPAY, провідного міжнародного e-гаманця. За словами Ігоря Бокія, це двостороння взаємовигідна співпраця.

    "Така інтеграція дасть змогу клієнтам STICPAY користуватися ключовою функцією нашого гаманця – crypto cashout, а клієнти SettlePay Wallet зможуть мати більше можливостей у фіаті (отримання віртуальної картки, міжнародних трансферів тощо)", - стверджує представник 4bill і SettlePay.

    Ігор Бокій зазначив, що для компанії 4bill важливо розробляти та надавати інноваційні платіжні рішення для українського бізнесу. Одним із них є 4bSecure.

    "Цей сервіс спрямований на підтримку мікрокредитних установ і бізнесів, яким необхідно верифікувати власників платіжних карток. 4bSecure працює через API-інтерфейс і забезпечує два типи запитів для перевірки карток у банків-емітентів, при цьому конфіденційна інформація з банківського боку не передається", - зазначив Ігор Бокій.

    За його словами, перший тип запиту дає змогу встановити у відсотковому співвідношенні, чи є особа дійсним власником картки. Другий тип, який виконується через інтеграцію з BankID, забезпечує 100% точність, за умови отримання попередньої згоди клієнта банку.
    Це дає можливість істотно знизити ризики шахрайства у сфері кредитування, запобігти махінаціям із кредитами та убезпечити кредитні операції.

    "Використання 4bSecure сприятиме зниженню обсягу проблемних заборгованостей, підвищуючи ефективність і надійність процесів кредитування та фінансових перерахунків на ринку України", - стверджує представник 4bill.

    Свою бізнес-стратегію Ігор Бокій вбачає у розробці унікальних фічей і платіжних методів для крипто-фіатних операцій з можливістю масштабування на міжнародні ринки.

    Джерело: https://ukranews.com/ua/news/981815-igor-bokij-masshtabuye-biznes-4bill-i-settlepay

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.