• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Додаткові кошти для розвитку Чернігівщини: що передбачає уряд

    Опубликовано: 2024-04-08 13:00:55

    Український уряд вирішив спрямувати додаткові 1,2 мільярда гривень на розвиток економіки Чернігівської області. Про це заявив президент країни Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку різних економічних напрямків в регіоні.

    Глава держави підкреслив, що основною метою цих інвестицій є прискорення розмінування аграрної землі, що допоможе забезпечити економічний розвиток області та підтримати місцевих селян.

    Програма "Зроблено в Україні" також отримала новий імпульс у Чернігівській області. Президент Зеленський повідомив, що підприємці регіону представили платформу для розвитку галузей економіки. Уряд виділить 1,2 мільярда гривень на підтримку цієї ініціативи.

    "Це сприятиме економічному зростанню Чернігівщини та підтримці місцевих бізнесів. Я вдячний усім, хто працює в оновлених галузях, зокрема, в оборонних компаніях. Усім, хто розробляє дрони та техніку для Сил оборони та ДСНС України", - заявив президент.

    Також варто зазначити, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Чернігівська обласна військова адміністрація та французька агенція Expertise France уклали Меморандум про співпрацю, спрямований на відбудову Чернігівської області.

    Крім того, Японія та ПРООН передали Мінсоцполітики 200 електроскутерів для соціальних працівників. Ці транспортні засоби будуть передані до різних регіонів України, включаючи Чернігівську область. Це сприятиме покращенню роботи соціальних працівників та збільшить їх мобільність для надання послуг громадянам.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.