• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Догляд за шкірою: основи та додаткові засоби

    Опубликовано: 2024-04-19 07:24:09

    Для ефективного догляду за шкірою необхідно розуміти, які засоби підходять саме для вашого типу шкіри, і як вони працюють. Очищувальні засоби, як-от молочко або пінка, призначені для видалення бруду та макіяжу зі шкіри обличчя, тоді як безлужне мило підходить для жирної шкіри та очищення пор.

    Суха шкіра потребує дбайливого очищення, тому використовуються очищувальні креми з рідкою консистенцією, які допомагають пом'якшити і зволожити шкіру.

    Основні засоби догляду включають у себе молочко або пінку для обличчя, мило, очищувальні креми, тонери, зволожувачі та засоби для зняття макіяжу з очей. Додаткові засоби включають маски, скраби, крем для повік і нічні креми.

    Тонери і в'яжучі тоніки допомагають освіжити шкіру і видалити надлишки жиру. Зволожувачі створюють захисну плівку на шкірі, запобігаючи втраті вологи і роблячи шкіру м'якою і гладкою.

    Засоби для зняття макіяжу з очей необхідні для видалення стійкого макіяжу без пошкодження шкіри навколо очей.

    Маски для обличчя зволожують і очищають шкіру, а очищувальні скраби видаляють ороговілі клітини, роблячи шкіру більш гладенькою і свіжою.

    Креми для повік допомагають розгладити зморшки і зволожити ніжну шкіру навколо очей, а нічні креми зміцнюють і відновлюють шкіру під час сну.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.