• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Джо Байден підписав закон на підтримку України на 61 млрд доларів

    Опубликовано: 2024-04-24 21:07:17

    Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден офіційно підписав закон, який був ухвалений Конгресом, що передбачає виділення понад 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні, а також підтримку інших союзників США.

    Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на офіційне заявлення Джо Байдена під час спеціального брифінгу.

    Байден відзначив, що цей закон є важливим кроком для Америки, Європи та світового миру. За його словами, це рішення матиме значні наслідки і забезпечить безпеку не лише для США, але й для всього світу.

    23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає надання підтримки Україні та іншим союзникам Америки на суму понад 61 мільярда доларів. Цей крок став важливим для підтримки України в умовах геополітичних напруг та зміцнення безпеки регіону.

    Подібні новини вже стали предметом широкого обговорення в українському суспільстві, враховуючи значення подібних ініціатив для національної безпеки та економічного розвитку.

    Зазначається, що після ухвалення закону Білий дім готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів, що включає в себе далекобійні ракети ATACMS, які можуть мати значний вплив на зміцнення обороноздатності країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.