• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Велика Британія: Партнерство на 100 років

    Опубликовано: 2024-05-06 09:00:18

    Україна і Велика Британія розпочали переговори щодо угоди на 100 років, охоплюючи всі сфери співпраці. Про це повідомила пресслужба британського посольства.

    Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Камерон прибув до Києва для проведення переговорів. У повідомленні зазначено, що ці переговори спрямовані на побудову міцних зв'язків між країнами у всіх аспектах від торгівлі та безпеки до науки, освіти та культури.

    Камерон висловив свою вдячність українцям за стійкість у боротьбі з російською агресією та підкреслив, що ця війна - виклик для всього покоління, і Україна не може боротися з нею самотужки.

    Додатково, було оголошено про надання £36 млн допомоги для енергетичної інфраструктури України, включно з фінансуванням для відновлення після нещодавньої хвилі атак та проєктів інноваційного розвитку.

    Під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським була обговорена ситуація на фронті та важливість надання озброєння, передбаченого пакетом підтримки. Зокрема, розмова йшла про бронетехніку, боєприпаси та ракети різних типів.

    Під час візиту до України Камерон оголосив про виділення Великою Британією три мільярди фунтів стерлінгів щорічної військової допомоги "скільки це буде потрібно". Також було зазначено, що Лондон не заперечує проти використання зброї всередині Росії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.