• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Здорове харчування: основні принципи та з чого варто починати

    Опубликовано: 2021-02-01 12:10:12

    Здорове харчування: основні принципи та з чого варто починати

    Мрієте позбутися зайвої ваги, зміцнити здоров`я, почуватися енергійно цілий день та встигати все, що запланували? В цьому допоможе здорове харчування. Сьогодні з ним пов`язано багато міфів і неправильних думок.

     Багато людей переконані, що здорове харчування – це задоволення не з дешевих. А вживати потрібно тільки дорогі продукти. Не менш поширена думка, що здорове харчування – це постійні дієти. Насправді це не так.

    Доставка  їжі

    Що варто виключити з раціону

    Головні принципи здорового харчування – максимальне скорочення жирів тваринного походження, відмова від маргарину, надмірно солодких продуктів. Також важливо включити в раціон продукти, які насичені жирними кислотами – рибу, горіхи, рослинні олії. Молоко рекомендують замінити кисломолочними продуктами.  Варто обмежити споживання цукру, соління і копченостей, смажених страв, консервів.

    Доставка здорової їжі Львів, детальніше про яку можна дізнатися на сайті компанії, це вибір для тих, хто дбає про здоров`я своєї родини та водночас бажає зекономити час і зусилля. Компанія «FoodEx» успішно працює 9 років, і за цей час сотні клієнтів змінили свої харчові звички і відчули переваги здорового способу життя.

    Доставка здорової їжі у Львові

    Чим замінити солодощі

    Фахівці із здорового харчування радять виключити з раціону солодощі. Це допоможе відновити гормональний фон, позбутися висипань на шкірі. Чудова альтернатива – фрукти та сухофрукти, які можна чергувати. Можна поступово зводити вживання солодощів до разу на тиждень.

    Дуже поширена думка, що після 18 не можна їсти. Але експерти із здорового харчування запевняють, що це не так. Їсти можна і навіть треба. Бо якщо організм довго перебуває у стані голоду, то в ньому накопичується жир. Відповідна, довга перерва викликає стрес.

    До речі, не так важливо, о котрій годині ви поїли, а що і в якій кількості. Також варто перед кожним прийомом їжі випивати склянку води. Адже це сприяє покращенню метаболізму.

    Як швидко приготувати корисну їжу

    Дуже поширена думка, що приготування корисної їжі займає багато часу. Але насправді за півгодини можна приготувати їжу на цілий день. Головне – скласти меню та купити продукти.

    Варіантів може бути багато:

    • Рисова каша, запечені овочі, куряче м`ясо.

    • Гречана каша, запечена риби, салат зі свіжих овочів.

    • Овочі, приготовлені на пару, і запечене м`ясо.

    В якості перекусів підійдуть горішки, фрукти, овочі, салати, овочеві смузі.

    Експерти «FoodEx» пропонують програми здорового харчування, які гарантують тривалий ефект. А на сайті компанії foodexhub.com.ua ви знайдете багато перевірених рецептів та ідей для щоденного меню!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.