• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна вперше бере участь у навчаннях НАТО з кібероборони: що це означає

    Опубликовано: 2024-04-19 14:00:17

    Рада національної безпеки і оборони України оголосила про участь представників країни у найбільших у світі реалістичних навчаннях з кібероборони, які називаються Locked Shields 2024. Ці навчання визначають зобов'язання глобальної спільноти боротися з кіберзагрозами.

    Організовані Об’єднаним центром передових технологій з кібероборони НАТО, ці щорічні навчання виходять за межі традиційних кібервправ, оскільки в них залучаються експерти з різних галузей для протидії кіберзагрозам.

    У 2024 році близько 4000 експертів з 40 країн об’єднають зусилля під час Locked Shields, щоб захистити інфраструктуру вигаданої нації та її країни.

    Ці навчання передбачають зіткнення з різноманітними викликами, які відтворюють складність кібероборони у реальному світі, включаючи критичне мислення, прийняття стратегічних рішень, юридичні аспекти, комунікацію у кризових ситуаціях і стратегічне планування. Все це спрямовано на зміцнення їхніх можливостей у кіберобороні.

    Сильна сторона цих навчань полягає в комплексному підході, який об'єднує технічні навички зі стратегічними, юридичними та комунікаційними знаннями для розробки різнобічної оборонної стратегії.

    Розширення залучення до участі різних країн і партнерів демонструє важливість Locked Shields 2024 в посиленні міжнародної співпраці в галузі кібероборони. Ці навчання є демонстрацією потужності міжнародного співробітництва та встановлюють стандарт міжнародної кіберготовності.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.