• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розкіш, екологічність і стиль – кухонний дерев'яний стіл в інтер’єрі

    Опубликовано: 2024-04-25 22:27:51

    Стіл кухонний дерев'яний: природна краса та надійність | Меблі LORI

    Ніхто не буде сперечатися, що занадто складні інтер'єри, яскраві кольори та велика кількість штучних матеріалів в оселі створюють навантаження на психіку. Дім, а особливо кухня, – це місце, де ми хочемо відпочити, відчути тепло, безпеку. Дерево – природний матеріал, близький людині з давніх часів. Саме тому нам так подобаються речі з деревини. Кухонні столи з дерева створюють особливу атмосферу вдома.

    Розкіш, екологічність і стиль – кухонний дерев'яний стіл в інтер’єрі

    Природно, тепло, надійно та без зайвих деталей

    Якщо ваша мета – створити безпечну та затишну оселю, місце, що наповнює енергією, тоді стіл із дерева буде найкращим рішенням. Столи від меблевої фабрики LORI розв'язують ці завдання. Продукція з екологічно чистої сировини з Полтавського регіону виглядає елегантно та лаконічно. Стиль, у якому оформлений стіл кухонний дерев'яний https://www.lori.com.ua/stolu/kuhonni/, чимось схожий зі скандинавським. І це якнайкраще підходить для України. У нас також бувають суворі зими із затяжними вітрами, холодом і сирістю.

    Переваги, які ви отримаєте, якщо в кухні «оселиться» стіл із дерева:

    1. Краса природи на кухні. Природні текстури й унікальні візерунки деревини створюють затишну атмосферу та роблять кожен стіл унікальним.
    2. Міцність, довговічність. Столи виготовляються з міцної породи дерева, що забезпечує їхню довговічність і стійкість до пошкоджень.
    3. Дружність до екології. Це вибір природного поновлюваного ресурсу. Крім того, виробництво цих меблів залишає менший екологічний слід, ніж виробництво зі штучних матеріалів.
    4. Легкість у догляді. Кухонний дерев'яний стіл легко чистити. Зазвичай достатньо протерти вологою тканиною, щоб видалити пил і забруднення. Захисний шар допомагає зберегти красу, захистити поверхню від вологи та подряпин.

    Деревина дуба має антимікробні, бактерицидні властивості, що забезпечують здорову атмосферу на кухні. А в разі пошкоджень або зносу дерев'яний кухонний стіл легко піддається реставрації чи переробленню.

    У комбінації із простими металевими ніжками чорного кольору меблі мають простий і стильний вигляд водночас. За ними легко доглядати та підтримувати їх у чистоті. Ще однією перевагою буде те, що такі вироби підходять до будь-якого інтер'єру. Рустик (кантрі) з використанням натуральних матеріалів, скандинавський стиль або мінімалізм із світлими тонами – дерев'яні меблі зі своїм простим дизайном і натуральною текстурою будуть доречними скрізь.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.