• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тканини для вуличних меблів: тренди, вибір, догляд

    Опубликовано: 2024-03-06 15:53:08

    Вулична тканина Топтекстиль

    Тканини для вуличних меблів: модні тенденції та поради експертів

    Тканина для вуличних меблів – це міцний та зносостійкий матеріал, який має відмінну опірність до поглинання рідини, стійкість до температурних перепадів, затягування волокон, розриву та механічних пошкоджень. На сайті https://toptextil.com.ua/ представлена колекція вуличних тканин, які відповідають міжнародним стандартам якості. Характерна особливість полотен полягає в рентабельності застосування на відкритому просторі. 

    Завдяки новітнім технологіям та синтетичному складу, тканина для вулиці має надзвичайні параметри міцності та зносостійкості. Переваги у використанні матеріалу для облаштування зон відпочинку на відкритій місцевості важко заперечувати. 

    Вуличні тканини, крім стандартних ознак якості, мають:

    1. Сертифікат Petproof – гарант підвищеної опірності до затягування.
    2. Сертифікат Cleanaboo – вказує на високі параметри вологостійкості.
    3. Маркування Oeko-Tex – говорить про рівень екологічності матеріалу.
    4. Сертифікат Non-flammable – стійкість до займання від тліючої сигарети.

    Особливий споживчий попит має матеріал дралон та тканини для шезлонгів, вуличних штор, маркіз та оббивки садових меблів з високими результатами випробовувань на стійкість до стирання за тестом Мартіндейла.

    Як обрати модну та надійну тканину для вулиці та організації дозвілля

    Тканина для вуличних меблів невпинно набуває популярності у відображені тенденції сучасного дизайну громадських та приватних зон відпочинку. Матеріал широко застосовується у виготовлені торгових павільйонів, декоративному оформленні альтанки та літніх майданчиків кафе, ресторанів та садових ділянок.

    Основні характеристики матеріалу, на які потрібно звернути увагу:

    • параметри щільності, що вказують на міцність та зносостійкість виробу;
    • дралонове покриття протистоїть перепадам температур та вологості;
    • водовідштовхувальні властивості продовжують експлуатаційний термін;
    • практичність полягає у невибагливому догляді та очищенні забруднень;
    • палітра кольорів підходить для будь-яких стилістик дизайнерських ідей. 

    Головні аспекти у виборі якісного матеріалу залежать від специфіки та сфери застосування. Наприклад, для штор потрібно обирати тканину, яка не вигорає на сонці та пропускає повітря. Тканина для вулиці зі спеціальним покриттям, що протистоїть будь-яким погодним умовам, підходить для облаштування територій просто неба.

    Тканина для вулиці Топтекстиль

    Поради з догляду за вуличною тканиною – дієві рекомендації

    Завдяки інноваційним технологіям виробництва та синтетичному складу, тканина для вуличних меблів не потребує особливих знань та навичок по догляду. Незалежно від модифікації виробу, матеріал легко піддається очищенню зі збереженням текстури.

    Догляд та очищення забруднень різного виду:

    1. Розлиту рідину у вигляді соку, чаю, мінеральної води, можна промокнути серветками та витерти сухим рушником без надмірного тертя.
    2. У випадку пролитої кави, соусу утворюються плями, які можна відчистити за допомогою тканини та розведеного мильного розчину.
    3. Харчові забруднення твердого характеру акуратно збираються, а місце падіння витирається вологою та сухою тканиною.
    4. Більш в'їдливі плями від чорнила потребують ретельного очищення за допомогою мильного розчину методом постійного тертя.
    5. Бруд у вигляді пилу, дощових крапель взагалі усувається швидко методом протирання поверхні вологим або сухим рушником.

    Матеріали для громадських закладів харчування та приватних зон відпочинку на відкритому просторі розроблені з урахуванням стійкості до різних пошкоджень – невибагливий догляд та зносостійкість входить до стандартів найвищої якості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.